Sos pt chiftelute de peste marinate

de vero_closca in Pt. peste, 29 Sep 2010 | 7267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 pahar de vin alb sec
  • 1 pahar supa de legume
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 ardei iute rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos pt chiftelute de peste marinate:

se incalzeste uleiul si in el se calesc cateii de usturoi si ardeiul iute intreg.se indeparteaza apoi se adauga pasta de tomate si se stinge cu supa.dupa ce scade la jumatate se adauga vinul ,sare,piper si cimbru si se da intr-un clocot.se opreste focul.se introduc chiftelutele si se lasa in sos pt 10 minute sa se "marineze".

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pt chiftelute de peste marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

vero_closca 1

05.11.2010, 15:44

eleny...poti inlocui cu apa fiarta sau cu supa facuta dintr-un cub knorr daca folosesti

elena1988 1

08.02.2011, 13:15

Rahela Velicu 1

21.06.2021, 23:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos alb pentru peste